Så gå dog ned i motionscentret

I denne triste halv-vintertid kan det være svært at finde motivationen til at dyrke sport. Samtidig er mange på nuværende tidspunkt ved at droppe nytårsfortsættet, der lød på intensiv træning i det lokale fitnesscenter flere gange om ugen, så man kunne grave strandkroppen frem inden bikinisæsonen.

Nogle er måske ikke engang blevet meldt ind, fordi de økonomiske tømmermænd efter den dyre julemåned og det efterfølgende januarudsalg, simpelthen er for store til at investere i nyt træningstøj og indmeldelsesgebyrer. Det skal nu ikke være en undskyldning for så kan man lige tage et billigt lån, og så betale tilbage med den næste løn.
Her er nogle sjove forslag til hvad kan man kaste sig ud i:

Tænk kreativt

Fitnesscenteret er for mange et ret kedeligt alternativ til grønne græsbaner og udendørs sport i bar mave og solskin. Men i stedet for at ligge på sofaen, så saml vennerne og mød hinanden til en omgang indendørs fodbold! Der er selvfølgelig ikke ligefrem solskinsvejr i hallerne, men stærk belysning og efter 5-10 minutter puklen i vinterform, så kan det nemt blive til bar mave alligevel.
Fordelen ved indendørs fodbold er også, at man ikke behøver være så mange, så det er nemmere at få samlet sammen til to hold.
Og hvis alle mand er interesserede findes der turneringer, hvor man kan tilmelde private hold.

Sid stille og få pulsen op

Det lyder næsten for godt til at være sandt, og det er også lidt dyrt, men hvis vennerne er trætte af indendørs fodbold, hvad så med at foreslå en dyst på køreegenskaber? Nej, forslaget lyder ikke på at tage en tur på Striben eller andre improviserede racerbaner, men besøg et Gokart-center og slip tøjlerne løs. Hvis du ikke har prøvet det før, vil du blive overrasket over hvordan man kan få pulsen op, men har man et konkurrencegen, så kan man simpelthen ikke lade være med at gå op i det.

Sædvanlige vintersportsgrene

Man kan også bare forsøge nogle af de mere traditionelle indendørssportsgrene. Hvis du aldrig har prøvet at spille badminton, så lej en bane og få en eller tre kammerater med ud at spille.
Den lille bane man ser de spiller på i fjernsynet, føles kæmpestor når man selv står på den, og skal dække sidelinje til sidelinje. Hvis du vil udfordres på formen, så spil en singlematch, for der kommer man virkelig rundt! Hvis du hellere vil starte blødt op, så start med doublekampe.
Fordelen ved doublekampe er også at det er billigere, idet man er fire om at betale for banen, i stedet for kun to, hvis man spiller single.

Der er altså ingen undskyldninger for ikke at komme igang, for selvom det er vinter, så er der masser af muligheder for at udfolde sig!