Sådan får du det bedste forbrugslån

Hvad er den bedste måde at få et forbrugslån på? Der er mange forskellige muligheder for dig, som har brug for at optage et forbrugslån. Først og fremmest er det dog vigtigt at få defineret, hvad et forbrugslån egentligt er. Et forbrugslån er en type lån, som du tager uden sikkerhed. Der er mange forskellige selskaber du kan tage hos et forbrugslån hos, og derfor vil vi anbefale dig at gøre brug af en sammenligningstjeneste til at danne dig et overblik.
Når du bruger en sammenligningstjeneste, får du også det bedste overblik over dine lånemuligheder med det samme. Det gør det nemt for dig, som har brug for en nem sammenligning af dine muligheder. Når du har brug for at optage et forbrugslån vil vi også anbefale dig, at du tager kontakt til minimum tre låneudbydere. Når vi siger kontakt mener vi, at du skal skal sende ansøgning til tre låneudbydere; på den måde kan du også vælge den udbyder, som du synes, passer bedst til dig. Det er ikke bindende for dig at sende en låneansøgning afsted, og det skal du også være helt klar. Låneaftalen er først bindende det øjeblik, du sætter din underskrift på dokumentet og sender det retur til låneudbyderen.

 

En ting du skal være opmærksom på er, hvordan ÅOP’en ser ud på lånet. ÅOP dækker over årlige omkostninger i procent, hvilket er med til at bestemme, hvor meget lånet kommer til at koste dig årligt. Når du kigger på ÅOP, skal du dog samtidig være opmærksom på, at det er standardrenten, du ser. Dermed er det nødvendigvis ikke den rente, som du kan forvente at få forbrugslånet. I stedet skal du overveje, at du kan få tilbudt en rente på lånet, som enten er højere eller lavere end den, du ser på hjemmesiden.

 

En anden ting du skal vide med et forbrugslån er, at låneudbyderen ikke stiller nogen spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene til. Ja, du læste rigtigt. Du låner pengene på dit glatte ansigt og gør med dem præcis, som du har lyst til. Der er ikke nogen bankrådgiver som kommer til at stille spørgsmålstegn ved, hvad pengene skal bruges til. Det betyder selvfølgelig også, at omkostningerne på lånet er noget højere end på den type lån, som du kan optage hos en almindelig bank. Til gengæld låner du pengene på dit spejlglatte ansigt og bliver ikke bedt om at stille garanti for noget.