Vær aktiv på kontoret

træning på jobbet

Motion er klart en vigtig del af hverdagen for langt de fleste. Men det kan være svært at holde kroppen igang, hvis man sidder låst fast ved et skrivebord det meste af dagen. Nu er der dog en mulighed for at få gjort noget ved det, så man kan holde sig kørende gennem hele dagen.

Bordet der får en op af stolen

Kroppen er ikke bygget til at sidde ned hele dagen, det er dårligt for ryggen at sidde foroverbøjet ind over computeren hele dagen.

Men frygt ej! Ved at anskaffe sig et hæve-sænkebord, kan disse problemer blive løst. Bordet er med til at få ryggen strakt og ledende aktiveret. Det at bordene kan hæves, så man kommer op at stå, gør at coren, ben og læg bliver aktiveret.

At skifte position et par gange i løbet af en arbejdsdag kan være med til, at man kommer hjem efter arbejdet, og rent faktisk har overskud til at tage afsted til det lokale fitnesscenter, tage ud og løbe en tur eller noget helt andet.

Koster ikke en formue

En investering i et hæve-sænkebord behøver ikke koste en formue. På Kontorzonen.dk kan brugte borde i høj kvalitet købes, uden at det koster spidsen af en jetjæger.

På firmaets hjemmeside findes en masse information omkring bordene, man kan nemt navigere rundt, så det rigtige hæve-sænkebord findes. De har ligeledes en 4000 m2 butik i Storkøbenhavn, hvor der er mulighed for at kigge, røre og prøve de forskellige borde.

Bordene findes i flere prisklasser, design og størrelser så der er noget, der passer til enhver – uanset om bordet skal stå for sig selv, eller som en del af et større kontormiljø. Firmaet tilbyder også en lang række af kvalitetskontorstole, som også er værd at se på.

 

Giver overskud i hverdagen

Med et hæve-sænkebord kan man få aktiveret kroppen, hvilket giver større overskud til resten af ens gøremål i løbet af dagen. De små ændringer der bliver foretaget kan have en stor betydning for, hvordan resten af ens dag og uge kommer til at se ud.

Er ryggen øm og træt efter 8 timer ved skrivebordet, så har man lige pludselig ikke så meget overskud til at komme afsted på en løbetur, eller ned i det lokale center, som man ellers havde planlagt. På den anden side, er kroppen blevet holdt lidt i gang, hvilket giver overskud til andet end at smide sig på sofaen, når man kommer hjem.

Som opsummering kommer her 3 gode grunde til, der bør investeres i hæve-sænkeborde.

  • Det er sundt for ryggen og resten af kroppen at komme op og stå i løbet af arbejdsdagen.
  • Hæve-sænkeborde kan fås brugte i god kvalitet til rimelige penge på Kontorzonen.dk.
  • Det giver overskud i løbet af dagen, samt energi til alle de ting, som skal nås når man har fri.