Gør din livsstil mere spændende med den rigtige bil

Aktiv livsstil med en billig bilforsikring

Er du ved at gå død i dine gamle træningsvaner? Og kan du mærke at motivationen er svindende? Så pep din træning op i naturen! Pak bilen og kør derud af. Du tænker måske, at det allerede lyder som en dyr løsning, men med en billig bilforsikring kan du spare rigtig mange penge.

Du kan nemt, hurtigt og uforpligtende få 3 gode tilbud på din kommende bilforsikring på Mikonomi.dk. Du skal kun indtaste dine behov én gang, og så er du videre og har et overskueligt overblik over de forskellige priser. Med den rigtige bilforsikring skal du ikke bekymre dig om buler i bilen, uanset om du kører offroad eller parkerer ved dit lokale fitness center.

Den lille bil

Med en lille bybil kan du nemt komme rundt til de forskellige parker – også selvom de ligger inde i byen. Parkerne indeholder alt lige fra små bakker, trapper og bænke. Bakkerne er gode til at træne din kondition. Trapperne er super gode til at få trænet alle musklerne i dine lår og baller.
Bænke kan bl.a. bruges til at styrketræne armene og benene. I parker kan du også nemt “skifte” underlaget, da du får muligheden for at løbe og træne på både græs, grus og måske også asfalt.

Den store bil

Bor du f.eks. langs den jyske vestkyst er en landrover den ultimative bil, hvis du kører langs eller på strandene. På strandene kan du f.eks. flyve med drage, udfordre dit løb ved at løbe i sandet eller tage ungerne eller hunden med på en gåtur. Har du din hund med, så sørg altid for, at den er sikret i bilen, så den ved et eventuelt sammenstød med en anden bil ikke “flyver” rundt i bilen.

Alle biltyper

I de danske skove kan du nemt komme ud med både en stor og en lille bil, fordi de fleste har større stier, som du kan køre på. Når du først er kommet godt ind i skoven er der rig mulighed for f.eks. trailløb. Du behøver ikke nødvendigvis at ligge inde med et par dyre trailsko, som har knopper på, så du bedre står fast. Trailløb stimulerer dine løbesanser på en HELT anden måde end den mere trivielle løbetur på asfalt. Du er konstant opmærksom på dit underlag og dine omgivelser. Skovene er fulde af stier, så du har masser af muligheder.