Bliv en helt med sporten, ikke en kujon.

 Hero or Zero ?

Vidste du at for rigtige mange danske arbejdsløse er søvnløshed, stress og depression blevet en del af deres hverdag? En af de meste forekommende råd for at forebygge disse faktorer i hverdagen er at dyrke motion.

Men hvorfor dyrke motion for at glemme noget du kan undslippe fra til at begynde med ? Hvorfor gemme sig bag sporten når det er meningen at sporten skal styrke én? Skriv dig på til en A-kasse hos Mikonomi.dk  nu og undgå muligheden for at gemme dig bag sportens tryghed.

Hero or Zero?

Hvad driver dig til at dyrke sport ? Dyrker du sport fordi det nuværende samfund samt din entourage forventer af dig at du gør det ? Eller er det dine egne forventninger der driver dig til at dyrke sport ? 

Sport er selvfølgelig ikke lige så værdsat af alle. Nogle dyrker sport fordi de prøver at flygte dagligdagens ansvar og frigive hverdagens spændinger; hvorimod helt andre mennesker dyrker sport fordi det gør dem glad og det er blevet en naturlig del af deres liv.

Alt i alt er et liv med sport et sundt liv. Det er et liv hvor individet er i balance. Den bringer dig ud af din trygheds zone og samtidigt bringer den dig en ny slags tryghed. Den giver dig viljen og styrken til at bryde nye grænser, og gennem sporten lærer man sig selv at kende på et helt andet niveau. Kortere sagt skaber sport helte.

Men sommetider er sportsverdenen uovervindelig overfor sociale faktorer såsom stress og depression når individet ikke gør en indsats. Dette medfører uheldigvis “sportsturister” der går ind og ud af sportsverdenen uden garanti for retur.

Løsning hos Mikonomi.dk

Hvis du også er en sports entusiast der ikke kan forestille dig et liv uden sport, så burde du overveje at tilmelde dig en A-kasse hos Mikonomi.dk.

Dermed kan du foresikre dig et roligt sind og dyrke sport for glædens skyld. En A-kasse hos Mikonomi foresikrer dit liv mod arbejdsløshed og hjælper dig hvis du bliver fyret på gråt papir. De tilbyder dig udbetaling af dagpenge, feriedagpenge, orlovsydelse til børnepasning samt efterløn.

Desuden kan de også hjælpe dig med at sætte dit liv tilbage i rette kurs. De foreslår dig vejledningssamtaler, rådgivning og indberetning til jobcentrene så du hurtigt kan komme tilbage i arbejdsmarkedet igen.

Hvad venter du på?

Styrk din krop og dit sind i stedet for at lade dig nedgøre af livets pludselige drejninger. Arbejdsløshed kan ramme alle og enhver. Find A-kassen der passer til dig lige nu hos Mikonomi. 

Læs mere her: www.Mikonomi.dk