Står I og mangler et godt højtaleranlæg til jeres sportshal og vil I vide hvad det koster?

hoejtalere-sorte

I en sportshal kan der ofte være megen støj: venner og familie hepper på deres børns fodbold- eller håndboldhold, mens modstanderholdets forældre buher. Alt i alt gør det det svært at høre når målscorerens navn – eller målscoren bliver råbt højt. Og så har dem, der ikke lige sidder så de kan se måltavlen, lidt svært med at følge med.

Hvilke produkter findes der på markedet?

Hos TUXEN AV CENTER i Skovlunde kan du finde en masse forskellige højtaleranlæg af mange forskellige mærker. Centret er ikke styret af leverandørinteresser, og er derfor fri for at tage hensyn til dette, når det gælder om at finde den bedst mulige løsning til en kunde. De er specialister i rådgivning og design af profesionelle audio løsninger.

Du har mulighed for at vælge mellem mange adskillige højtaler-løsninger i divergerende prisniveauer og kvaliteter. Tuxen.dk leverer mikrofoner, mikrofoner – med og uden ledninger, in ear systemer, højtalersystemer, mixere, forstærkere osv. Produkterne kan bruges på teatre, spillesteder, live-produktioner, mødelokaler, beboerlokaler, ældrecentre, sportshaller – altså alle de steder hvor der er brug for at forstærke et lydsignal kan vi hjælpe jer med det rigtige udstyr.

Blandt de mærker virksomheden forhandler findes Yamaha, DPA Microphones, TC electronics, Allan & Heat, Apart audio og K&M. Alle mærkerne kan leveres som enkeltenheder eller som komplette løsninger.

Priser

Søger man priser på højtalere på nettet spænder priserne helt fra under 1.000 kr. op til 50.000 kr. og derover. Det er klart, at priserne på et sådant område er meget varierende. Vil du vide mere om hvad der passer lige præcis til jeres lokale sportshal, er det en god idé at tage kontakt til TUXEN AV CENTER.

Her kan I få den bedste og mest professionelle vejledning, når det det kommer til lyd systemer. Ring på tlf.: 3888 9393 og få en uforpligtende samtale – og eventuelt et besøg – af en af deres salgskonsulenter.