Aktiv ferie i Malaysia

Malaysia natur og oplevelser

Er du også den mere aktive type, der ikke er god til at ligge stille på en strand i to uger. Hvis dette lyder bekendt, og du hellere vil være fysisk aktiv og bruge kroppen, når du er på ferie, så er Malaysia en god rejsedestination, da dette land har fantastiske muligheder for en mere sporty ferie. Malaysia er et helt fantastisk sted, og kan bestemt anbefales. Samtidig med at øerne giver mulighed for forskellige aktiviteter, er landskabet samtidig så betagende, at de fleste bliver ordlamme, når de befinder sig midt i den. 

Hvilke aktiviteter er mulige?

Racerløb

Som mange andre steder er det ofte fantasien, der sætter begrænsningerne, og således ikke den malaysiske natur! Malaysia, som ligger syd for Thailand er en fantastisk samling af kontraster, hvor der er mange muligheder for hvad, man kan foretage sig. For de sports interesserede er der blandt andet en Formel 1 bane i den moderne storby Kuala Lumpur. Således kan man planlægge sin ferie, således at man er der i denne periode. Dog skal man være i god tid, da dette er en populær attraktion, som hurtigt bliver udsolgt.

Trekking

Hvis man i stedet ønsker at gå på opdagelse i den næsten uberørte jungle, skal man ikke meget mere end 100 km væk fra storbyen, med de høje skyskrabere. En af de mest kendte regnskove i Malaysia må være Taman Negara. I denne fantastisk regnskov, som siges at være den ældste regnskov med mere end 130 millioner år på bagen, er det muligt at gå på vandreturer, og opleve det fantastiske liv, der gemmer sig i skovens hemmelige kroge.

Dykning og surfing

Hvis man i stedet er typen, der foretrækker at opholde sig i vand, er der rig mulighed for at dykke og opleve det fascinerende liv under vand. Malaysia er velsignet med nogle af de smukkeste og rigeste koralrev i verden, hvorfor man har rig mulighed for at opleve flotte koraler og stimer af eksotiske fisk. Et af højdepunkterne er bestemt den malaysianske ø Sipadan Island, som bestemt er en værdig destination, hvis man elsker at dykke. Yderligere har man også mulighed for at surfe, især ved nogle af de spændende lagooner, er der oftest gode forhold for surfing. Således har man mange muligheder for at opholde sig ved vandet.

Malaysia er et fantastisk land, som byder på mange forskellige oplevelser, og der er således rig mulighed for at være aktiv. Efter man har udlevet sine sportsdrømme, gemmer landet også på mange smukke strande, interessant kultur, samt et fantastisk folkefærd, hvorfor det bestemt kan anbefales at opleve de mere rolige sider af landet i forlængelse af ens aktive ferie.