Briller besværliggør sportsudøvelsen

Der er ikke noget værre end at bruge briller eller linser, hvis man nyder at dyrke sport. Det er mere end vanskeligt, at bokse og dyrke karate med briller, og man kan lige så godt droppe at svømme, hvis man bruger kontaktlinser. Men det er godt nok irriterende, at ens syn skal være bestemmende for hvilke fritidsaktiviteter man dyrker. 

Lad ikke brillerne og linserne diktere dit liv

Det er simpelthen for meget, at briller og linser skal afholde én fra at dyrke den sport, som man gerne vil. Man kan selvfølgelig vælge at lægge brillerne og linserne mens man træner, men mange har så dårlige øjne, at de ikke rigtig kan klare sig uden deres hjælpemidler. Her kan det være en god idé at overveje en laseroperation af ens øjne.

Hvad er fordelene ved en øjenlaseroperation?

Den klare fordel som også gælder sportsudøvere, er selvfølgelig at man kan se uden hjælpemidler. Man behøver ikke spekulere over at tage brillerne af og på, eller hvorvidt ens kontaktlinser kan tåle kloren i svømmehallen. Man kan bare hoppe ud i det, uden at behøve at bekymre sig.

Derudover slipper man selvfølgelig også for at bruge en masse penge hver måned, som lægges ud for ens kontaktlinser og briller. Ofte er det ret høje beløb man skal af med, og hvis man har bygningsfejl, er det ikke sjældent at man lægger 300-400 kroner om måneden.

Du slipper selvfølgelig også for at bekymre dig om bortkomne briller og linser, og at tage briller og linser med dig, når du skal på ferie eller på weekendture. Du kan bare tage afsted, og koncentrere dig om at pakke tøj og toiletsager i stedet – ting som alle andre også kan nøjes med at bekymre sig om.

En øjenlaseroperation er ikke så slem

En øjenlaseroperation er slet ikke så slem, som du måske går og tror. Det er et meget hurtigt indgreb, som samlet set varer under en time. Du får altså knap nok tid til at overveje, hvad det egentlig er der sker. Under operationen skæres der en lille flap i din hornhinde, som herefter løftes væk, så et stykke af dit øje er blottet. Herefter går laseren ind og sliber på dine synsfejl, så øjet bliver dejlig glat. Når først linsen og hornhinden er glat, føres lyset nemlig meget nemmere om til nethinden, som skaber de billeder, som du ser. Når laseren er færdig, lægges flappen tilbage, og operationen er overstået. Herefter vil du kunne tage direkte hjem og slappe af, og langsomt begynde at nyde dit nye, forbedrede syn.