I skal da have et klubhus

holdånd-fodbold-drenge-banner-grøn-ramme

Klubhuse er essentielle for holdånden og kan have meget at sige mht. hvor stærk din klub er. Klubhuset er et sted man mødes med vennerne efter arbejde og får sig en bajer og en parisertoast. Det er stedet man samles efter kampen og enten fejrer eller slikker sårene. Det er rammen for jeres arrangementer såsom julefrokoster og jubilæer. Kort sagt så er det rigtig vigtigt at din klub får et klubhus, hvis ikke I har det i forvejen.

Få tilbud på et kasseapparat til jeres kommende klubhus.

Et nyt klubhus er ikke gratis og kræver en startkapital. Det er sædvanligvis i alles interesse at få et klubhus og det er vigtigt at udstråle at det er et fællesprojekt hvor alle har et ansvar. En mulighed er at bede alle klubmedlemmer om at lægge en sjat penge i puljen for at projektet kan finansieres. Derudover er det vigtigt at benytte sig af knofedt og hver enkelte klubmedlems kompetence.

Forberedelser til klubhuset

klubhus-sport-grøn-ramme

Det første I skal gøre er at holde nogle indledende møder i klubben. Til møderne skal I finde ud af hvad folk har af ønsker til hvad der skal være i det nye klubhus. Ikke alle ønsker er lige realistiske, men det er vigtigt at alle bliver hørt og har medbestemmelse i projektet. I skal også få klarlagt hvem der har hvilke kompetencer som der kan trækkes på. Alle kompetencer kan bruges, og hvor nogen måske er bedst til det håndværksmæssige er andre bedre til det administrative.

For at mindske kaos og forvirring kan det være en god idé at lave et udvalg som skal fungere som kernen i projektet. Dem som er i udvalget skal være klar på at lægge en god del af deres fritid i projektet, men er også dem som har det sidste ord i beslutningsprocesserne.

Indkøb til klubhuset

Da jeres budget nok ikke er særlig stort, skal I selvfølgelig kun købe det allermest nødvendige til klubhuset. Anskaf jer alt hvad I kan gratis, f.eks. byggematerialer og småting for at skabe en hyggelig stemning. Der er dog ting som I bliver nødt til at investere i såsom kasseapparat og ting til caféen, hvis der skal være sådan en.

For at finde de billigste tilbud kan I benytte hjemmesider som ekspertvalg.dk, hvor ens behov for produktets kunnen bliver matchet med de bedste tilbud på den specifikke vare. Der er f.eks. forskel på om det er et kasseapparat eller et kassesystem I skal bruge, alt efter hvor stort klubhuset er og hvor meget salg der kommer til at foregå. Det kan godt betale sig at indhente tilbud fra sider som denne, for at spare penge til jeres nye klubhus.