Slap af med et bilmagasin

Når du er færdig med dagens dont og idrætsudøvning, er det måske på tide at læse lidt, og helst noget, der ikke nødvendigvis har med sport at gøre. Måske slapper du af med noget helt andet end sportslæsning? Det er jo ikke alle, der dyrker sport, der behøver at blive stopfodret med sport 24 timer i døgnet – og heller ikke nødvendigvis når de læser eller ser tv.

Slap af med biler

Hvis din verden ikke kun skal bestå af sport, vil jeg i stedet anbefale dig at læse om biler i Motor Magasinet. Motor Magasinet handler om biler, og er et af de blade, som Danske Fagmedier udbyder. Motor Magasinet er det eneste blad i Danmark, der henvender sig specifikt til automobilbranchen. Bladet udkommer 44 gange om året i 6.500 eksemplarer, og de er alle sprængfyldt med aktuelle og spændende nyheder fra autobranchen. Nyhederne behandler for eksempel emner som teknik, økonomi, nye produkter, udbud, messer, motorsport og relevant politik. Du kan altså lære en hel del om din branche, ved jævnligt at læse dette blad. Bladet henvender sig især, men ikke udelukkende, til bilgenbrugere, importører, servicestationer, tekniske skoler, automobilforhandlere, autolakerere, fabrikanter, motorcykelforhandlere, rustbeskyttere, grossiste, vulkanisører og autobranchens myndigheder og organisationer.

Hvad indeholder magasinet?

Motor Magasinet skrives af fire journalister og et svingende antal af korrespondenter, hvis fineste opgave er, at holde dig opdateret om alt indenfor køretøjer og automobiler. Du vil blive taget i hånden og guidet igennem tekniske emner og faktuelle oplysninger, blandt andet om salgstal, tilbud, tendenser, bil-, virksomheds- og motorcykelnyheder og mange andre nyttige informationer. Derudover modtager du en lang række generelle tips og tricks til, hvordan du rent praktisk og økonomisk bedst vedligeholder og passer dine biler og motorcykler. Motor Magasinet fokuserer også på relevante fagmesser, biludstillinger og motorshows, og større løb som for eksempel Formel 1 – både historier, reportager og stillinger. De holder også skarpt øje med danske motorløb og events, og hvordan disse forløber. Du får altså også stadig en smule sport. 😉

Og hvis du abonnerer på magasinet, får du også adgang til en stor række udbud, som især er relevante for folk i branchen. Udbuddene omfatter blandt andet værkstedsstyring, el-udstyr, forsikring, finansiering, vejhjælp, værkstedsydelser, reservedele, forbrugsstoffer, sikkerhedsudstyr, leasing, reparationer, salg af køretøjer og andre ligeså relevante kategorier inden for autobranchen og motorkøretøjer.